ACELEMİZ YOK”

 ACELEMİZ YOK”

İç transferde 10 oyuncuyla anlaşmalarını 1 yıl uzatan İnegölspor'da Başkan İlhan Korkmaz, dış transfer için acele etmeyeceklerini söyledi.

Spor toto 2. Ligin yeni ekibi İnegölspor, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte önceliği iç transfere vererek çalışmalarına başladı. Bu kapsamda geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta büyük paya sahip Mümin Aysever, kaleci Sofu Baykan, kaptan Mustafa Vargel, Raif Demir, Samet Gül, Sefa Cengiz, Ömer Faruk Çelimli, Özgür Mollamehmetoğlu, Serkan Özdemir ve Serhat Kalkavan’la görüşerek uzlaşmaya varan Bordo-Beyazlı kulüp, 1’er yıl sözleşmeleri bulunan 10 futbolcuyla +1 yıllık daha anlaşma yaptı.

DIŞ TRANSFERDE ACELE ETMEYECEĞİZ

İç transferde bazı futbolcularla görüşmeler halen sürerken, gazetemize açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz taraftarın dört gözle beklediği dış transferde ise acele etmeyeceklerini belirtti. Başkan Korkmaz, iç transferde 1-2 kişiyle daha görüşeceklerini belirtirken, dış transfere ilişkin nokta atışı yapmayı planladıklarını söyledi.

HERKES UÇUYOR

İlhan Korkmaz, yaptığı açıklamasında dış transfere ilişkin kimseyle ilgili acele bir karar alarak transfer yapmayı düşünmediklerini belirterek; “Acelemiz yok. İç transferi bitirdikten sonra nokta atışı yapmak istiyoruz. Şuan herkes uçuyor. Önceliğimiz olan iç transferi kısa sürede bitirmek için çalışıyoruz” dedi.

MEHMET BULUT LİSTE GÖNDERDİ Mİ?

İnegölspor’un yeni teknik direktörü Mehmet Bulut’un transfer konusunda ne düşündüğü ve yönetime bir liste verip vermediği hakkında yöneltilen soruyu da cevaplayan Başkan Korkmaz, “Teknik Direktörümüzden de şuan için gelen bir liste yok. O da bizim gibi düşünüyor. Acele etmek istemiyor. Şu an bazı isimler var kafamızda. Haber gönderiyoruz. Yakın zamanda görüşmelere de başlarız.”diye konuştu.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24